Rakmacka
 

Info för studenter

Även om studentlivet är underbart på alla sätt och vis så går nog de flesta studenter ändå omkring med en vis oro i magen. En oro över hur framtiden ska gestalta sig. Att man inte ska får jobb om man inte har kontakter, vart ska man jobba och vad gör man egentligen på dagarna i det framtida jobbet? Det är med detta i åtanke som vi har startat Räkmacka!

Hur går det till?
En Räkmacka håller på mellan 10-13 en vardag. Vi bjuder in intressanta personer från näringslivet i Umeå- och Örnsköldsviksregionen som kommer och pratar om sin bakgrund och vilka dom är, men framförallt så berättar dom vad de gör på dagarna.

Och för dig som student så är det bara att komma och lyssna, mingla under avslappnande former, prata närmare med personerna från näringslivet samt äta en god lunchbuffe som avslutning.

Under fliken Tidigare Räkmackor kan du kolla in vilka som redan har genomförts

Vilka studenter får komma?
Varje Räkmacka riktar in sig mot olika studentgrupper och branscher. Detta för att du som student ska få träffa företag och organisationer som kan vara intressanta för just dig!

Under fliken Kommande Räkmackor kan du läsa mer om de nästkommande tillfällerna och de studentgrupper vi riktar in oss mot då.

Jag vill ha en Räkmacka för oss!
Hör då av dig till någon av oss som står bakom Räkmacka. Här hittar du våra kontaktuppgifter